Litt om meg...

Det er viktig at du føler deg trygg med din coach. Her kan du lese litt om meg før vårt første møte, om temaet gjelder din helse, din ungdom eller din business.

Livet bringer både lykke og utfordringer. Vi er stort sett ikke forberedt på det som kommer. Etter å ha jobbet i 17 år i internasjonale bedrifter i Frankrike og Norge ble livet mitt snudd opp ned den dagen kroppen min sa stopp og jeg ble sykmeldt over en lengre periode. Jeg har alltid stått på og levert 100% på jobb, hatt gode kolleger og topp relasjon med mine ledere. Så hvorfor klarte jeg plutselig ikke mer? Jeg forsto raskt at jeg ikke levde etter mine verdier og at dette livet ikke passet for meg lenger. Jeg jobbet hardt med meg selv og lærte å kjenne hvem jeg er. Jeg fikk lyst til å jobbe med å hjelpe andre og plutselig ble coaching en ny og meningsfull retning i mitt liv. Jeg tok en utdannelse som ga meg energi og livsglede - og ble raskt sertifisert både Helsecoach og Businesscoach. Nå jobber jeg som coach, hjelper mange flotte mennesker og elsker jobben min!

Nå ønsker jeg å hjelpe DEG til å nå dine mål eller løse dine utfordringer, små eller store.

Hvilken type coach er jeg?

Finn ut om jeg er den rette for deg

MIN VISJON

Se tilbake på livet mitt og vite at jeg har levd drømmen, at jeg er stolt av livet jeg har skapt, ikke angrer på at jeg ikke gjorde mitt beste for å få det til. 

Vi har bare et liv!

MIN MISJON

Hjelpe deg til å nå ditt mål, din drøm og være stolt av deg selv. Hjelpe deg til å forandre det lille eller det store i deg som hindrer deg idag til å nå akkurat det målet og være lykkelig. Hvis jeg kan hjelpe deg på veien dit er jeg lykkelig!

MIN HJERTESAK

Etter at jeg utdannet meg som coach og ble en mer selvsikker kvinne ble min første tanke å lære bort dette til mine barn! Barn og unge trenger å lære om mental helse, lære hvordan håndtere følelser, komme ut av negative tankesett og styrke selvfølelse og selvtillit. Mentalt sterke barn blir mentalt sterke og lykkeligere voksne!

Det lille som gir trygghet. Jeg er:

* sertifisert Business & NLP Coach

* sertifisert Helsecoach og registrert som alternativ behandler i Brønnøysundregisteret 

* medlem av fagorganisasjonen NFCN (Norsk Forening for Coaching og NLP)

* opptatt av utvikling og tilbyr personlig oppfølgning mellom samtalene (via sms/telefon) når det trengs

* utdannet siviløkonom - 17 års erfaring med prosjektarbeid i internasjonale bedrifter (business coaching)

* jeg holder coaching samtaler på norsk, engelsk og fransk